Info & Contact

Het Project Take Care Nursery School heeft ten doel het ondersteunen van projecten op gebied van onderwijs, medische zorg en jeugdzorg. Wij richten ons op de Take Care Nursery School in Farato West Gambia. Het is de bedoeling dit schooltje duurzaam te helpen. Stap voor stap proberen wij te geven wat nodig is.

In Nederland zamelen we op allerlei verschillende manieren geld in, waarmee we de Take Care Nursery School kunnen helpen. Ook verzamelen we producten zoals kleding en schoolmateriaal die het schooltje ten goede komen. Er wordt intensief contact onderhouden met de directeur en de adjunct-directeur van de school, zodat we goed kunnen aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van de school en de gemeenschap van Farato. Namens het project ga ik regelmatig naar Gambia om het schooltje te verblijden met spulletjes en geld, en ik mag ook altijd leuke dingen zoals tekeningen van Nederlandse kinderen voor ze meenemen!Het geld dat we voor het project inzamelen, gaat uitsluitend naar de Take Care Nursery School.

Uiteraard stellen we alle hulp die we kunnen krijgen op prijs! Hier kunt u lezen hoe u ons kunt helpen door bijvoorbeeld geld te doneren. Als je vragen of opmerkingen hebt, schroom niet om contact op te nemen!

Anita Maathuis