Drama in Farato!

Hallo allemaal,

Helaas slecht nieuws ontvangen uit Farato. Ons schooltje, waar we zo hard hebben gewerkt voor schoolmeubeltjes is tijdens een storm erg beschadigd.
Een hevige rukwind heeft het dak van het schooltje gerukt en vernield. 3 dagen later zijn tijdens een nieuwe storm de muren naar beneden gekomen. Boven op onze nieuwe meubeltjes. Zie de foto’s. Hopelijk valt er nog één en ander te redden..
Het is een drama voor de school, de leerkrachten, de leerlingen en de hele gemeenschap, die 5 jaar geleden dit schooltje hebben gebouwd met de weinige middelen die ze hebben. En met name voor Bakary Kujabi, de hoofdmeester, die zijn baan bij de overheid heeft opgezegd, om dit schooltje op te kunnen zetten…

 

        

 

Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.