Nieuwsbrief November 2011

Beste allemaal,

Eind oktober zijn we weer naar “The Gambia” geweest. In de nieuwsbrief staat beknopt wat we in deze week hebben ondernomen. Het was weer een hele bijzondere, speciale, fantastische ervaring!

Na afloop van ons bezoek ontving ik een mailtje van Bakary, het schoolhoofd. Hier wil ik jullie graag een stukje van laten lezen:

Firstly, I feel deeply obliged to say a big, big ABARAKA to you and your collegue. We are more than happy about your remarkable assistance. This is a giant step towards the development process of the School. We are definitely very grateful to you for this kind gesture and your friendliness. We hope that the grain mill will certainly make a difference.
For your information, the work on the place for the machine is in progress. As I said earlier, I will send you photos of the work and the machine at work. It has come at the right time because the muslim feast of Tobasky is fast approaching. At that moment many people woud need the machine. The people are happy that they are no longer going long distance to grind their grains.

Namens Bakary hartelijk dank voor jullie steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.